Detailed Notes on کاشت ابرو بدون جراحی
Detailed Notes on کاشت ابرو بدون جراحی
Blog Article
در برخی موارد خاص و با تشخیص پزشک، ممکن است از نواحی دیگری مانند پشت گوش یا زیر گردن نیز مو برداشته شود. اما به طور کلی، پشت سر بهترین و رایج ترین ناحیه برای برداشت مو در کاشت ابرو است.
کلینیک تخصصی پوست، مو زیبایی رز بهترین خدمات را در زمینه کاشت ابرو با روش ترکیبی به شما ارائه میدهد که این تضمین را در اختیار شما قرار خواهد داد تا بتوانید با کمترین عوارض اقدام به کاشت ابرو کنید.
فرم زیر را پر کنید کارشناسان کلینیک آریایی با شما تماس خواهند گرفت
این روش برای کاشت ابرو با توجه به جدا کردن یک ناحیه از پوست بانک مو ممکن است امروزه موردعلاقه بسیاری از زیباجویان نباشد.
همه چیز درباره لیزر موهای زائد بدن؛ انواع دستگاهها، فواید، عوارض و …
در نهایت نباید فراموش کنید که متد ترکیبی برای کاشت ابرو بدون درد مزایای هریک از این دو روش را جدا کرده و در یک تکنیک جدید جمعآوری کرده است.
علاوه بر این دستگاههای هوشمند احتمال آسیب به فولیکولها را کمتر میکنند و نتیجه عمل کاملا با انتظارات فرد منطبق خواهد بود.
رشد غیر طبیعی موها: در موارد نادر، موهای کاشته شده ممکن است به صورت غیر طبیعی رشد کنند که با اصلاحات بعدی قابل رفع است.
مراجعه منظم به پزشک: برای بررسی روند بهبودی و eye رفع مشکلات احتمالی، به طور مرتب به پزشک مراجعه کنید.
معمولاً برای کاشت ابرو، موها از ناحیه پشت سر برداشته می شوند. دلیل این انتخاب، شباهت بسیار زیاد موهای پشت سر به موهای ابرو از نظر ضخامت، رنگ و بافت است. این شباهت باعث می شود که موهای کاشته شده در ابرو بسیار طبیعی به نظر برسند و با بقیه موهای صورت هماهنگ شوند.
پرهیز از تماس مستقیم با آب: تا چند روز از شستن صورت و تماس مستقیم آب با ناحیه کاشت خودداری کنید. همچنین، بهتر است به پهلو بخوابید و از خوابیدن روی صورت خودداری کنید.
بله واتساپ ایتا دریافت اطلاعات بیشتر تلگرام درخواست مشاوره میتوانید درخواست مشاوره خود را از این طریق ثبت کنید
این دستگاهها بهطور ویژه طراحی شدهاند تا به موها و پوست آسیب نرسانند و موجب ایجاد نتایج طبیعی و بدون عوارض شوند.
ابروها نقش مهمی در زیبایی و جذابیت صورت ایفا میکنند و تغییرات در شکل و تراکم آنها میتواند تأثیر زیادی بر ظاهر کلی فرد بگذارد. ریزش ابرو، از جمله مشکلات شایع در میان بسیاری از افراد است که میتواند به دلایل مختلفی از جمله افزایش سن، بیماریهای خاص، استرس و حتی عوارض دارویی ایجاد شود.